Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,5 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,8
Komfort
8,1
Lokalizacja obiektu
8,3
Udogodnienia
8,2
Personel
9,2
Stosunek jakości do ceny
8,7
Opinie
    Michał
    pl
    10
    13 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Aleksandra
    pl
    10
    13 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ewelina
    pl
    10
    11 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Renata
    pl
    9,6
    10 stycznia 2018
    Jestem bardzo zadowolona,że wybrałam ten hotel.
    Hotel przy ruchliwej drodze.
    Bardzo miła obsługa. Pyszne jedzenie.
    Izabela
    pl
    7,9
    7 stycznia 2018
    Fajne miejsce z charakterem i historią. Wygodne pokoje i dobra kuchnia.
    Fajnie by było, żeby w pokoju były dwa krzesła, albo możliwość zamówienia dodatkowego krzesła. Jeżeli przyjeżdża się służbowo i równocześnie dwie osoby muszą pracować przy komputerze, jest trochę niewygodnie.
    Smaczna kuchnia. Personel hotelu bardzo pomocny. Bardzo dobra centralna lokalizacja. Izabela
    KarolinkaLux...
    pl
    10
    6 stycznia 2018
    Brak
    Wszystko OK Pokój ładny czysty duży. Śniadania rewelacyjne. Obsługa uśmiechnięta bardzo pomocna. Już dawno nie byłam w hotelu który mnie tak pozytywnie zaskoczył. Polecam :):):)
    Maciej Kastner
    de
    10
    3 stycznia 2018
    5+
    Śniadanie
    Przemysław
    pl
    8,8
    3 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    MAREK
    pl
    9,6
    3 stycznia 2018
    Miły personel, niespodziewanie dostaliśmy prezent sylwestrowy.
    Śniadanie było bardzo dobre, urozmaicone.
    Katarzyna
    pl
    10
    3 stycznia 2018
    Miła i pomocna obsługa, śniadania smaczne, czysto i cicho.
    Katarzyna
    pl
    8,8
    2 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Maciej Kastner
    de
    10
    31 grudnia 2017
    5+
    Wspaniała atmosfera.Super śniadanie bardzo dobra kuchnia.Bardzo czysto.
    Anna
    pl
    9,2
    31 grudnia 2017
    Czysto, smacznie, bardzo miły personel
    Izabela
    pl
    9,2
    31 grudnia 2017
    Ogólnie bardzo fajny hotelik, polecam
    Schooody :)
    Śniadanko rewelacja ♡
    jacek
    pl
    7,9
    27 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dariusz
    no
    7,5
    26 grudnia 2017
    Ok
    Robert
    pl
    10
    21 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    10
    20 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    10
    18 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    pl
    9,2
    16 grudnia 2017
    Polecam wszystkim na wyjazdy służbowe ze względu na dobre warunki, cenę i lokalizację.
    Brak windy lub trudna do zlokalizowania. Ja nie znalazłem sam ale personelu również nie pytałem.
    Bardzo ładne, przestronne i czyste pokoje, smaczne śniadania, miły personel, parking na terenie hotelu, dobra lokalizacja, a to wszystko w przystępnej cenie
Ładowanie opinii
Zamknij